Om van uw tuin een kunst te maken
 

Nieuws

werkzaamheden week 43 2016

Deze week wordt de laatste maaironde gedaan met mijn nieuwe aangeschafte zitmaaier ( HUSTLER ).
Daarnaast gaan we achterstallig onderhoud uitvoeren bij een groot betonproducerend bedrijf te Leeuwarden PRETON genaamd. 
Mocht er nog tijd over zijn de komende week zullen er ook nog werkzaamheden worden uitgevoerd m.b.t het winterklaar maken van de tuin in het Hamburgerrak en een tuin aan de Noorderbleek. 


werkzaamheden afgelopen weken 2016

de afgelopen weken vele aanleg en renovatie klussen mogen uitvoeren. Daarnaast zijn de vaste klanten mijn 1e prioriteit. Door het fantastische mooie weer van de afgelopen tijd was het dan ook genieten in de tuin, bij wie dan ook !!

De komende weken ( oktober ) gaan de tuinen bij onze vaste klanten de laatste onderhoudsronde in. Ook gaan we nog renovatiewerk uitvoeren en komt er in november nog een laatste aanlegklus aan. 

Kortom; weer een prachtige komende tijd


werkzaamheden augustus

de werkzaamheden voor de komende weken (32 /33 34 ) zijn het volgende;

  • aanleg gazon Witzens
  • onderhoud partikulieren en bedrijven
  • plaatsen van een schuttingdeur in het Schalsumerplan
  • knippen hagen
  • aanleg werkzaamheden 


werkzaamheden week 25

Een week van onderhoud !

De hagen zijn deze week aan de beurt. Aangezien het de komende week de langste dag van het jaar is, is het een goede zaak om alle haagvormers op dit tijdstip te knippen. Reden hiervoor is, dat dan de groei niet zo heel erg meer aanzet. Met andere woorden; Het knippen van de hagen zal dan in het eind van het seizoen eventueel nog een keer moeten gebeuren. Smaken hierin verschillen omdat er ook mensen zijn die de hagen graag wat langer de winter in willen laten gaan door het eventuele effect van sneeuw op de takjes. Een ander vindt een kortgeknipte haag de winter in netjes staan. Dus; "wie baas is, bakt koekjes" 


 Om van uw tuin een kunst te maken

ARTE GIARDINO

Zweinserweg 6
8812 JN Peins

Telefoon: 0517 392466
Mobiel: 06 13434700

SOCIALE MEDIA

Facebook
Twitter
LinkedIn
©2018 ARTE GIARDINO, FRANEKER   |   WEBSITE: WIE INTERNET & VORMGEVING